Adományozás

Egyesületünk tevékenységét önkéntes adományok, felajánlások és támogatások által végzi. A közhasznú egyesület részére juttatott adomány összege a társasági adótörvény, illetve a személyi jövedelemadó törvény szerint elszámolható. Amennyiben élni kíván az adócsökkentés lehetőségével az alábbi adományozó levelet kitöltve, szíveskedjen részünkre eljuttatni, hogy az igazolásokat mielőbb elküldhessük.

(Adományozó levél hiányában az adótörvények szerint az adományozó ezt az összeget nem számolhatja el.)

Támogatással kapcsolatos további információ:

Cseresznyés János

e-mail: koroskoziegyesulet@gmail.com

-------------------------------------------------------------------------------------

Adományozó levél

(az adomány összegének elszámolásához szükséges adójogi igazoláshoz)

Amennyiben a Körösközi Kulturális Egyesület további működését, programjait kívánja támogatni, azt csekken történő befizetéssel, vagy az Erste Bank

11600006 - 00000000 – 44494920

számú számlájára átutalással teheti meg.

1. Az adományozó neve (cég neve)

címe
cég esetén székhelye

adóazonosító száma
 cég esetén adószáma

2. Az adomány célja a Körösközi Kulturális Egyesület működésének támogatása.

Az Ön által esetlegesen meghatározott egyéb támogatandó cél:

3. Az adomány összege

Ft,

(szöveggel) azaz

forint.

4. Az adományozó hozzájárul, hogy nevét a közalapítvány saját  kiadványaiban megjelenítse (pl. évkönyv, kiadvány, weboldal stb..)

hozzájárulok                                                              □ nem járulok hozzá

A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló adatok kezeléséről szóló törvény értelmében közöljük, hogy az Ön által megadott személyes adatokat a Körösközi Kulturális Egyesület kizárólag az Önnel történő kapcsolattartásra használja fel. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át. Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését a következő címen: Körösközi Kulturális Egyesület 5700 Gyula, Bodza u. 13, e-mail: koroskoziegyesulet@gmail.com

Kelt: ……………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………

adományozó aláírása (cég esetén cégszerű aláírás)